Creatieve vrouwencirkel

Begeleiding
Tijdens deze worskhop kun je je als vrouw laven aan de inspiratie van andere vrouwen, onder begeleiding van kunstzinnig therapeut en beeldend kunstenares Danielle Jaspers, coach en emotioneel lichaamswerkster Linda van Wilsum en mij (verhalenverteller en ritueelbegeleider).

Waarom alleen vrouwen?
Het wordt ons vaak gevraagd. Het is niet omdat we niet graag ook met onze broeders creëren. Integendeel. Het is juist bedoeld om ons op te laden aan elkaar, als ‘sisters in the sisterhood’. Om vervolgens weer te kunnen uitreiken en uitdelen naar de wereld: onze geliefden, partners, familie, vrienden, kinderen.

Herstel van de balans
Dat is wat ik als voormalig voorzitter van de Internationale Vrouwendag van Bussum heb mogen leren van andere culturen: Vrouwen zijn in staat om zusterschap te ontwikkelen. Juist om bij elkaar op te laden, uit te rusten, geïnspireerd te raken en vooral te ontspannen. Daarin blijven we weg van competitie en krachtmeting, een krachtenveld waarin we ons als vrouwen in de huidige samenleving al meer dan genoeg begeven. Waar op zichzelf niets mis mee is, maar wat wel kan uitputten, als het niet tijdig in balans wordt gebracht met de ontnuchterende realiteit van dat er ook een tijd is van loslaten en ontspannen. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn.

Kosten
95,- incl. 21% BTW, materialen en lunch
Max. 16 deelnemers

Data, locatie en info
Wil je meer weten over onze agenda, locatie of een sfeerimpressie krijgen in film of foto? Kijk dan op: www.creatievevrouwencirkel.nl