Contact

 

Achtergrond en opleiding
Van oorsprong ben ik opgeleid tot meester in de rechten. Maar direct na mijn afstuderen in 1996  hoorde ik luider dan ooit dat ik door iets anders werd geroepen dan de juristerij. Ik volgde hierin mijn innerlijke stem en besloot een sprong in het diepe te wagen. Ik legde mijn meesterstitel en alle daarmee samenhangende verwachtingen af en begon  aan een nieuw blanco vel. Ik had mijzelf in het kort gezegd opnieuw uit te vinden.
Die stap in het onbekende leidde mij via het marketing- en communicatieadvies naar waar ik nu ben.

Als storyteller en dialoogbegeleider put ik uit mijn eigen levenservaring om organisaties en individuen aan te moedigen en te inspireren om ook hun eigen heldenreis te maken en/of daarin te volharden. In mijn kunde en ervaring maak ik gebruik van verschillende ‘scholen’ en methodieken. Een greep hieruit: The hero’s journey, (Socratische) Dialoog, Theory U, Appreciative Inquiry, Talking circle, Co-creatie, Social Presencing Theatre, The healing art of storytelling, Autobiografisch schrijven, Emotioneel lichaamswerk, Mindfullness en contemplatie, Ritueelbegeleiding.

Voedend en verkwikkend voor alle leeftijden
Graag geef ik met mijn werk betekenis aan mens en organisatie. Zoals ook de betekenis van de naam Alma -namelijk voedend en verkwikkend in het Latijn- mij iedere dag vertelt wat ik mag achterlaten:

Als het mij lukt jou en je organisatie te voeden met inspirerende verhalen en je verkwikt achterlaat met het gevoel: “Ik voel me geïnspireerd, verbonden en vol energie”, dan heb ik gedaan wie ik ben.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken?
Mail of bel me:

Alma Wattimena
al@almawattimena.nl
(+31) 06  41 85 46 40
linked in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s