Creatieve zomerretraite in Barchem 20-22 aug

Gun jezelf deze magische goddess retreat
in eigen land 

Zin in een creatieve uitdaging? Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit op een sfeervolle plek in de natuur in het midden van het land? Lekker 3 dagen creatief bezig kunnen zijn met schilderen, dansen, meditatie, schrijven, sisterhood zonder gestoord te worden? Dan is deze creatieve zomerretratie iets voor jou.

Belichaam in 3 dagen de innerlijke godin in jou op doek, in kleur, verhaal en vorm. Breng jezelf thuis, heet jezelf welkom en voel je vrij om te genieten van al je zintuigen. Laaf je aan de 5 elementen en ontdek hoe jij ze op jouw manier goddelijk belichaamt. Via dans, spel en muziek creeer je samen met andere vrouwen een prachtig kunstwerk. Vanuit contact met je intuitie en jouw creatieve bron.

Dagprogramma
7.30 ochtend cirkel
8.30 ontbijt
10.00 create & play
13.00 lunch & me time
16.00 create & play
18.00 me time
19.00 diner
21.00 avondcirkel

Er is plek voor 10-20 vrouwen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer, douche en toilet.

Het programma zal bestaan uit meditatie, ontspanningsoefeningen, intuïtief schilderen met acrylverf, misschien wel mixed media met collage’s maken, reflecteren en uitwisselen. Tijdens deze 3 dagen maak je tijd en ruimte om de ‘weg naar binnen’ te bewandelen, verbinding te maken met jouw kwaliteiten, jouw creativiteit, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Vanuit intuïtie gaan we aan de hand van een kleur, visualisatie of muziek met verschillende kunstzinnige materialen aan het werk. Om daartoe te komen maak je eerst kennis met ontspanningsoefeningen en geleide meditaties. Overgave & acceptatie staat voorop. Met alles wat zich aandient kunnen zijn. In verbinding met jezelf, daar met liefde bij te blijven en er op kunstzinnige wijze expressie aan geven. Op allerlei manieren. Met verf, krijt, lichaam, muziek, vormen en kleuren. Lekker vrij. Alles mag er zijn.

Tijdens onze levensreis kennen we positieve en negatieve ervaringen. Hoe ga je daar mee om in creatieve processen? Hoe laat je los? Hoe schilder je door de ‘lagen’ van jezelf heen? Tijdens deze creatieve retraite dagen Alma Wattimena en ik je uit op kunstzinnige wijze vorm te geven aan jouw innerlijke godin. Dus 3 dagen lang ook echte aandacht aan jezelf geven; dat is wellicht al een cadeau voor jou!?

Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van de Achterhoek, aan de voet van de Lochemse berg. Waar je verblijft op het eco-biologische landgoed De Morgenstern. Tijdens de retraite word je culinair in de watten gelegd met heerlijke biologische en duurzame maaltijden, passend bij wat jouw lichaam nodig heeft.

Het hele landgoed voor onszelf. Wat een ruimte om te spelen en jezelf te zijn!

Aanmelden of meer informatie

Wanneer: vrijdag 20 augustus 10 uur t/m zondag 22 augustus 17 uur 
Locatie: in de Morgenstern in Barchem (Achterhoek)
Kosten: 750 euro all in als je je voor 1 augustus aanmeld. Daarna is het 795 euro

De prijs is incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers

Het is incl. alle teken- en schildersmaterialen, 1 groot doek zo groot als dat jij bent, om jouw innerlijke godin op te maken.

2 x ontbijt, 3 x  lunches en 2x diners, koffie & thee en sap

Er is plek voor 10-20 vrouwen 

Aanmelding en vragen: al@almawattimena.nl of bel me op 06-41854640