Bevrijd je demonen

In ‘Bevrijd je demonen’ (Feeding your demons©) verbindt Tsultrim Allione de wijsheid van het Tibetaanse boeddhisme met het westerse concept van de psyche. Innerlijke strijd wordt hiermee verleden tijd. Angst, jaloezie, verslaving en perfectionisme: iedereen vecht tegen zijn eigen demonen ofwel innerlijke conflicten. Maar hoe laat je ze echt los? Door ze eerst te accepteren en te transformeren. Zodra je de aanwezigheid van je schaduwkanten accepteert ontstaat er ruimte voor innerlijke vrede. Met een efficiënt 5-stappenplan biedt Tsultrim Allione een positieve en bevrijdende methode om direct mee aan de slag te gaan en eindelijk tot rust te komen. 

Lama Tsultrim Allione bestudeerde veertig jaar de verschillende vormen van het boeddhisme in India, Nepal en Tibet. Ze heeft een cursuscentrum in Colorado, Tara Mandala, waar ze haar eigen, moderne interpretatie van het loslaten van demonen onderwijst.

Signering boek Wisdom rising

Sinds 2018 volg ik retraites en trainingen bij Tara Mandala. In november van dat jaar heb ik de retraite en transmissie van ‘The wisdom of the mandala of the Five Dakini’s’ ontvangen van Lama Tsultrim Allione. En in oktober 2019 de retraite en transmissie van het creatief transformatiewerk ‘Feeding your demons’ , gegeven door teacher Chandra Easton.

Proefsessie Bevrijd je demonen
Wil je meer weten over deze transformatiemethode en wil je dat een keer in een gratis proefsessie van een uur ervaren onder mijn begeleiding? Stuur me dan een mailtje of bel me: al@almawattimena.nl of 0641854640.
Dit kan zowel online als offline bij mij in Naarden.