Achtergrond en opleiding

Achtergrond en opleiding
In mijn kunde en ervaring maak ik gebruik van verschillende ‘scholen’ en methodieken. Een greep hieruit: The hero’s journey, (Socratische) Dialoog, Theory U, Appreciative Inquiry, Talking circle, Co-creatie, Social Presencing Theatre, The healing art of storytelling, Autobiografisch schrijven, Emotioneel lichaamswerk, Mindfullness en contemplatie, Ritueelbegeleiding, Creatief transformatiewerk (Feeding your demons®).

Van oorsprong ben ik opgeleid tot meester in de rechten. Maar direct na mijn afstuderen in 1996  hoorde ik luider dan ooit dat ik door iets anders werd geroepen dan de juristerij. Ik volgde hierin mijn innerlijke stem en besloot een sprong in het diepe te wagen. Ik legde mijn meesterstitel en alle daarmee samenhangende verwachtingen af en begon  aan een nieuw blanco vel. Ik had mijzelf in het kort gezegd opnieuw uit te vinden. Die stap in het onbekende leidde mij via het marketing- en communicatieadvies naar waar ik nu , sinds 2003, ben: Begeleider van transformatie van mens en organisatie.