Storytelling

The Art of Storytelling – De kunst van het verhalen vertellen. Die ga je beheersen als je het vaak, heel vaak doet. Sinds 2003 inspireer ik mensen en organisaties met mijn verbeeldings- en vertelkracht.  Ik neem je mee naar andere werelden en tijden om je vervolgens met nieuwe ogen ‘thuis’ af te zetten. Een goed verhaal komt binnen, neemt je mee en zet je aan het denken.

Verhalen op maat – Je kunt mij voor elke gelegenheid die je je maar kunt bedenken invliegen. Netwerkevents, teambuilding, visievorming, openingen, symposia, het ‘vangen’ van de essentie van je organisatie…. Speciaal voor jou en/of je organisatie maak en vertel ik verhalen op maat. Daarnaast zorg ik ook voor een goede voorbereiding van de luistersetting. Tenslotte moet je publiek wel ‘aan’ staan om verhalen te kunnen horen. Anders kun je net zo goed tegen een muur praten.

Begeleiding, workshop en training
Wil je graag een keer met je eigen team verhalen delen onder leiding van een professionele storyteller? Of wil je in een introductieworkshop kennismaken met de kracht van storytelling? Of heb je al enige ervaring en heb je interesse in een train-de-trainer- training? Kijk dan hier voor het aanbod en neem gerust contact met me op.