Transformatieproces

Storytelling, dialoog en rituelen in tijden van transitie
Ieder mens en elke organisatie gaat overgangsfasen door (transitie).
Als je die overgangsfasen bewust met storytelling, dialoog en rituelen markeert en doormaakt, benut je de potentie om je als mens geestelijk te ontwikkelen en te transformeren.

Een veilige ruimte van zorg, rust en aandacht
Ontwikkeling vraagt om een veilige ruimte van zorg, rust en aandacht. Rupsen, vlinders, oesters en parels laten dat zo mooi zien. Om te ontwikkelen, van vorm te veranderen,  zijn perioden van rust en inkeer nodig. Net zo lang tot het tijd is om de nieuwe vorm aan de buitenwereld te tonen of om ontdekt te worden.

Begeleiding volgens de natuurlijke weg
Noem het de vrouwelijke weg, noem het de geleidelijke weg… ik noem het graag de weg die de natuurlijke ordening der dingen volgt. Als ook jij graag die weg bewandelt of zou willen bewandelen, omdat je voelt dat dat nu nodig is, dan kan ik mogelijk wat voor jou betekenen.

Ten tijde van overgang en transitie
Zit je aan de vooravond van een belangrijk veranderproces of zit je er midden in en wil  je graag de potentie tot transformatie benutten? En heb je behoefte aan begeleiding of iemand die je voordoet hoe je zo’n proces begeleidt? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bied begeleiding, inspiratiesessies, workshops, trainingen en retraites aan.