Episode 2 afl. 3: The quest of Iphis

High tech bedrijf Ultimaker: “Kun je voor ons een online kerst-meeting van twee uur organiseren voor ons HR directieteam van 16 man, waarin je ons voedt met nieuwe leervormen van digitale storytelling en teambuilding in één?”
Alma: “Maar natuurlijk. Geef ons jullie 16 verhalen van afgelopen jaar in audio, dan luisteren beeldend kunstenaar Claudia Volders, muzikant Roderick den Daas en ik er met aandacht naar en dan maken wij er een pod- en vodcast-uitzending van. Zowel van jullie verhalen als van het grotere overkoepelende verhaal dat hieruit ontstaat. De 10 minuten durende vodcast is hierboven te zien en te beluisteren.”

De podcast van de interviews van de 16 personen, duurde 60 minuten. Die is hier niet te beluisteren. Maar weet dat de belangrijkste inzichten uit deze interviews doorklinken in de vodcast The quest of Iphis.”

Reactie Ultimaker: “Jaaaaaa dit was echt helemaal fantastisch!!! Bijzonder om online een intiemere, kunstzinnige en reflectieve team sessie te kunnen doen! En het wervelt, als deelnemer was het een adembenemend avontuur. Veel dank.” – Mariska van Ijzerloo, Chief people officer