Honor the Goddess in you – maak je eigen inspiratiekaarten

LET OP: wegens succes starten we een nieuwe serie op 24 september. Met GRATIS rondleiding en uitleg op 8 en 10 september. Geef je snel op door mij een email te sturen: al@almawattimena.nl. Inschrijving is nog mogelijk!

MAAK JE EIGEN TEMPEL EN ATELIER-IN-ééN EN CREëER JE EIGEN INSPIRATIEKAARTEN

Herken je dit?

Bekijk hier de trailer

Herken je dit?

 • Je wilt graag in verbinding komen met jezelf, maar vindt geen tijd en geen plek in je huis om tot rust te komen
 • Je leest veel over meditatie en mindfullness, maar brengt het nauwelijks in de praktijk
 • Je kijkt veel filmpjes over hoe anderen in creatie gaan, maar jou lukt het niet in je eentje
 • Je verlangt ernaar om jezelf een creatieve workshop kado te doen, maar alles is momenteel uitgesteld
 • Je voelt dat het intuitieve en heilige vrouwelijke in jou zichtbaar wil worden, maar je weet niet hoe

Stel je toch eens voor dat jij thuis je eigen atelier hebt, jouw eigen heilige ruimte, waarin je wekelijks in verbinding bent met jezelf én met anderen. Waar je kunt opladen, inspiratie opdoet en je met je eigen inspiratiekaarten jezelf geïnspireerd en wakker houdt.

Wie wij zijn?

Wij zijn Alma Wattimena en Danielle Jaspers

Alma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog

Danielle (1969) “Ik heb een passie voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, kunst, kleuren, creatieve expressie, muziek en dansen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik creatieve reizen, workshops, cursussen en trainingen in groepsverband. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach.onze offline intuïtieve schildercursussen en creatieve retraites hebben honderden mensen geïnspireerd om zichzelf vrij te maken om tot expressie te komen. Met deze online cursus stellen wij jou in de gelegenheid om nu ook zelf, thuis, je eigen persoonlijke atelier en tempel-in-een te creëren, waarin je gaat beschikken over jouw eigen inspiratiekaarten. En of dat dan orakel- of affirmatiekaarten worden, of devotieprenten. Dat mag jij zelf bepalen en laten ontstaan.

Wat zeggen andere cursisten?

Ik vind het echt genieten! Jullie doen het heel leuk samen. Zo fijn dat ik jullie gevonden heb! Soms komen cadeautjes onverwacht op je pad.

De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn . Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen !! Daan en Alma zijn absolutely the bomb !!!


Voor wie is deze online cursus bedoeld?

De geïnspireerde vrouwen en mannen die deze cursus volgen

 • Hebben zin om hun koers voor de herfst van 2021 op creatieve wijze vorm te geven
 • Zoeken op een speelse manier naar houvast in henzelf in tijden van verandering
 • Voelen de behoefte om in de herfst van 2021 meer tijd te besteden aan hun creatieve expressie en de kunstenaar in henzelf ruimte geven
 • Willen zich vrijer voelen en zich verbinden met hun intuïtie en vrouwelijke kracht
 • Hebben behoefte aan een eigen ritme en flow als het gaat om hun creativiteit
 • Zijn nieuwsgierig naar wat hun hart hen te vertellen heeft
 • Willen zichzelf dit jaar serieus nemen en hun zelfliefde laten groeien; jezelf eren in wie je werkelijk bent
 • Hebben behoefte aan me-time met liefdevolle gelijkgestemden
 • Zijn bereid iets nieuws te leren, op zoek naar een nieuwe hobby
 • Willen hun improvisatievermogen vergroten
 • Voelen zich inspiratieloos en hebben behoefte aan support
 • Laten hun hart sneller kloppen bij het idee uitdrukking te kunnen gaan geven aan wat van binnen leeft.
 • Hebben gewoon zin om te spelen in hun eigen heilige ruimte en kleur te geven aan hun zielenroerselen.
 • Spreken zichzelf soms hardop moed in
 • Hebben wel eens de ervaring gehad met het contact maken met hun innerlijke inspiratiebron als ze schrijven en schilderen

Deze zorgvuldig uitgedachte cursus brengen we nu online uit, omdat we iedereen willen aanmoedigen hun eigen intuïtie en innerlijke stem(men) te omarmen, ook in tijden waarin we niet fysiek kunnen samenkomen. Of je nu voor het eerst gaat tekenen of schilderen, of dat je het al jaren doet. Deze cursus brengt je terug in herinnering dat iedereen creatief is, dus jij ook. En dat hierin geen goed, slecht, mooi of lelijk bestaat.

Hoe ziet deze 7-weekse online journey eruit?

Op 7 vrijdagochtenden nemen wij jou mee op een creatief avontuur. Als je je innerlijke bron, naast een stem ook nog een gezicht en een lichaam met ledematen gaat geven … dan tover jij zomaar je eigen gids tevoorschijn. Noem het je gids, je anker, kompas, je muze, je hogere zelf, je godin of het orakel in jou… ons is het om het even. Wat belangrijk is, is dat je die innerlijke stem eert en je jezelf de vrijheid geeft om daar op jouw eigen manier expressie aan te geven.

Je krijgt hierin van ons persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning bij het maken van je eigen inspiratiekaarten. Wij delen hierin ook ons eigen creatieproces, vanaf blanco canvas tot aan inspiratiekaart. We werken met krijt, verf, ecoline, collages, potloden, we gaan schrijven, reflecteren en we delen in dialoog.


Nu voor €295,-

De interactieve Honour the goddess in you – cursus zit boordevol video demonstraties, unieke creatieve lessen, inspirerende handreikingen om jouw creatie-ruimte heilig te maken, meditatie-en ademhalings-instructies, grondings-oefeningen, playlists en voedende verhalen en bronnen die je aanmoedigen thuis je eigen vormen, rituelen en ritme te vinden in het eren van de stem van jouw eigen bron.

Wat krijg je hiervoor?

Een uniek inspirerend creatief programma bestaande uit:
 • 7 interactieve bijeenkomsten van 2,5 uur via live Zoom-meetings, mogelijkheid tot persoonlijke vraagstelling tot een half uur na de les, dus tot 13.00 uur (plus de voorbereidingssessie of opname daar van)
 • Meer dan 45 inspiratie filmpjes met schrijf- en schilderopdrachten en Audio recordings van alle meditaties, ademhalingsinstructies, grondingsoefeningen en visualisaties
 • Podcasts van de 7 verhalen
 • Video recordings van alle lesdagen
 • Tussentijdse opdrachten
 • Online besloten Facebook groep
 • Muziek playlist via SpotifyApp groep waarin de opdrachten steeds gedeeld worden
 • Sharings met gelijkgestemden/verbinding met een mooie groep mensen
 • We werken samen toe naar de creatie van jouw eigen persoonlijke en unieke inspiratiekaarten
 • Video demonstraties, unieke creatieve lessen, inspirerende handreikingen om jouw creatie-ruimte heilig te maken, meditatie-en ademhalings-instructies, grondings-oefeningen, playlists en voedende verhalen en bronnen.

Deze online Honor the Goddess in you- cursus biedt jou een inspirerende en verkwikkende creatie-tijd die je helpt om contact te maken met je intuïtie, je lichaam en je geest. Waarin je kunt laten ontstaan, wat er in jou natuurlijkerwijs geopenbaard wil worden.

Wanneer is het?

GRATIS RONDLEIDING EN UITLEG: op woensdag 8 september van 20.30 – 21.00 en vrijdag 10 september van 9.00 – 10.00 kun je in onze gratis rondleiding via Zoom ervaren wat de cursus jou kan brengen. En als je de smaak te pakken hebt gekregen kun je je officieel aanmelden voor de cursus. Stuur me een mail om je voor de proefles op te geven: al@almawattimena.nl

24 september start de cursus om 10.00 live met Alma en Danielle via Zoom

Overige data:  8 , 22 okt, 5, 19 november, 3 december, 10 december en 17 december van 10.00-12.30

Elke les kun je van 12.30-13.00 nog extra vragen stellen.

Een les missen? Geen punt, we nemen de Zoom sessie voor je op.
De Zoomopname van de les is nog tot 1 week na de uitzending te zien.

Al het lesmateriaal blijft beschikbaar t/m 2 maanden na afloop van de cursus. 

Je bent natuurlijk vrij om de cursus te volgen wanneer je wilt (we nemen de vrijdagochtendsessies op), maar we hopen dat je samen met ons 7 vrijdagochtenden in creatie gaat! Dit geeft jou een ritme dat je nodig hebt om echt in een creatieve flow te komen en je eigen stijl te ontdekken, maar vooral ook de gelegenheid om ‘samen’ die verbinding te ervaren.

Als je een Zoom sessie mist kun je het altijd terug kijken want we nemen het voor jullie op.


De Honor the Goddess in you- cursus zal je helpen houvast in jezelf te vinden in deze tijden van transitie

scroll voor MEER Q&A’s door naar beneden

Q&A’s

Op welk formaat gaan we werken? En kan ik na die 1,5 creatie op woensdagochtend daarna nog eraan doorwerken?
Hoe groot moet thuis ongeveer je werkvlak zijn?
Hoe word je begeleid in het gebruik van materialen en techniek? Demonstratie van werken op verschillende formaten.
Hoe zijn jullie tot deze cursus gekomen en wat zijn jullie intenties om het zo (laagdrempelig) aan te bieden?

*Waar vindt de cursus plaats?
De cursus vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline plaats. Online gaat het via Zoom sessies met ons en offline in jouw eigen huis/atelier/werkplek.

Let op: je zit niet de hele tijd achter je computer want in de 2,5 uur die de les heeft ga je tenminste 1,5 uur creatief aan de slag of ben in beweging of meditatie.

*Wanneer vindt de cursus plaats? Moet ik op een bepaalde tijd achter mijn computer zijn?
Elke cursus start online om woensdag ochtend om 10 uur en eindigt om 12.30 uur. Waarna wij elke les nog een uur beschikbaar blijven voor vragen. Dus tot 13.30.

*Hoe kom ik aan de cursus materialen?
Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

*Hoe lang blijft de cursus voor mij beschikbaar?
Doordat we de cursus live via Zoom geven, hebben we opnames daarvan voor jou ter beschikking indien je een les hebt gemist.

*Honour the Goddess in you, betekent dat dat we godinnen gaan schilderen?
In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

*Kan ik als man ook meedoen?
Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Het lijkt ons heerlijk om samen met jou in creatie te gaan! Doe je mee?


Stuur me een bericht, of bel me voor meer info of om je aan te melden.

e-mailadres: al@almawattimena.nl