Molens krijgen een stem

Woord, stem en beeld geven aan Cultureel Erfgoed Zaanse Schans
Sinds maart van dit jaar vaart rederij Windmill Cruises over de Zaan en geeft zij niet alleen zicht op de Helden van de Zaanse Schans, maar geeft zij ook woord en stem aan ze: De Molens. Voor deze bijzondere rondvaart heb ik mij mogen verdiepen in dit pareltje van een stuk Nederlands Cultureel Erfgoed om het verhaal te mogen schrijven dat in 10 talen aan boord wordt verteld. In dit verhaal krijgt elke molen zijn en haar eigen stem.  De stem van Molen de Ooievaar, de laatste in de tour, heb ik in het Nederlands ingesproken. En onderstaande promovideo heb ik in co-productie gemaakt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s