Save the date: 8 maart

 

Donderdag 8 maart is er een speciale editie van de Creatieve Vrouwencirkel die Linda van Wilsum, Danielle Jaspers en ik organiseren en begeleiden.  Van 10.00 tot 17.00 laven we ons aan dans, meditatie, muziek en verhalen en gaan we op een inspirerende en speelse wijze in creatie. Kortom, vieren we dat we VROUW zijn!

En dat op een heel bijzondere locatie in het centrum van Amsterdam: in Mayer Manor aan de Nes 116 in Amsterdam. In deze speciale editie vliegen we een aantal mede-muzen in die ons programma op een bijzondere wijze zullen verrijken. Houd ons in de gaten op facebook en onze blogs om op de hoogte te blijven van aanvullende details van het programma.
Zie ook www.creatievevrouwencirkel.nl

Kosten € 95,- incl. BTW
Lunch en materialen zijn inbegrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s