Masterclass Storytelling

Een goed verhaal begint bij jezelf en eindigt bij de ander.

Masterclass Storytelling in a talking circle
Als je de kunst verstaat van het scheppen van de juiste luistercondities van je publiek EN je kunt een verhaal vertellen vanuit hart en ziel, dan ben je waar je wezen wil: In de harten en het bewustzijn van de luisteraar.

In de Masterclass Storytelling in a talking circle raak je dusdanig geinspireerd door mijn verhalen, dat je daarna direct zelf aan de slag wilt. Om op jouw beurt jouw opdrachtgevers te inspireren, je collega’s, je leerlingen of anderen van wie jij graag wil dat ze zich verbinden met jouw verhaal en met elkaar.

Wat leer je?
Je leert hoe je een veilige dialogische setting opbouwt, hoe je verhalen vangt, hoe je keuzes maakt, spanning opbouwt en structuur aanbrengt. Ook wisselen we ervaringen uit in mogelijke vertelvormen- en situaties.

Duur: van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: 250,- per persoon, inclusief lunch
Locatie: Naarden-Bussum (of bij in-company: op eigen locatie)
Minimale groepsgrootte: 4 personen
Data: bij minimaal 4 geïnteresseerden stel ik een datum vast
Aanmelding: al@almawattimena.nl of 06 41854640

Achtergrond
Je kunt nog zo’n mooi verhaal vertellen, maar als je publiek niet ‘aan’ staat, kun je net zo goed tegen een muur aan praten. Hoe zorg je als verhalenverteller er nou voor, dat je verhaal ook ontvangen wordt? Deze vraag hield mij bezig toen ik in 2003 begon als storyteller. Dat maakte dat ik mij ook ging interesseren in het scheppen van de juiste luistercondities. Zodoende kwam ik uit bij procesbegeleiding van De dialoog, of, zoals de Native Americans deze luister- en vertelvorm noemen: The Talking Circle. Die basisbeginselen van de combinatie van het beheersen van het vertellen van een authentiek verhaal en het neerzetten van een veilige ruimte, vind je in deze Masterclass.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s